Waagaardsløkka parkeringsplass befinner seg rett nedenfor sykehuset og på oversiden av parken, med 178 parkeringsplasser.

I tillegg har vi flere parkeringsområder på Marienlyst med til sammen 277 plasser. Disse ligger sentralt plassert i forhold til idrettsanleggene og Drammensbadet.

Waagaardsløkka

Waagaardsløkka parkeringsplass befinner seg rett nedenfor sykehuset.

Pris
Kr 32 pr time, maksimaltid 5 timer.

Elbil og lading
Elbiler må betale parkeringsavgift også på ladeplassene. Det er 4 ladestasjoner for elbiler rett etter innkjøringen. Ladestasjonene er utstyrt med type 2 kontakt.

Betaling for ladding

Betaling for medgått strøm gjelder hele døgnet, og betales via appen «Easypark». Pris pr. kwh er oppgitt i appen. I tillegg kommer parkeringsavgiften for de plassen som er regulert parkering mot avgift. Bruksanvisning for betaling, samt takstsoner finner du på laderen

Marienlyst

Vi har flere p-plasser på Marienlyst (se kart). Disse ligger sentralt plassert i forhold til idrettsanleggene og Drammensbadet.

Pris
Kr 32 pr time, maksimaltid 5 timer.

HC
Det er tilrettelagt med 4 plasser utenfor Drammenshallen og 4 plasser utenfor Drammen videregående skole. Disse plassene kan benyttes av parkerende med gyldig kommunalt utstedt p-tillatelse for forflytingshemmede.

MC
Det er plasser for MC utenfor Drammenshallen. På disse plassene kan du parkere uten å betale.

Elbil og lading
Elbiler må betale parkeringsavgift også på ladeplassene. Det er 4 ladestasjoner for elbiler på plassen utenfor Drammenshallen. Ladestasjonene er utstyrt med type 2 kontakt.

tips

Betaling med mobiltelefonen

Dersom man ønsker å slippe å bruke mynt eller bankkort, kan man velge mellom to ulike appleverandører. Disse er Parklink og Easypark.

 

Besøksadresse
Wergelandsgate 13
3019 Drammen

Telefon 32 04 68 00
Send e-post

Postadresse:
Wergelandsgate 13
3019 Drammen

Om D-park
Kontakt